Historia

Olen Marjo Ojala asumme aviomieheni Kimmon ja lastemme Ilonan (2008) ja Konstan (2011)kanssa Toijalassa nykyisessä Akaan kaupungissa.

Tällä hetkellä meidän kotiamme riemastuttaa ihana kultainennoutaja Aamu,sekä hänen tyttärensä Lyyli,

sekä Lyylin tytär Wilda, sekä meidän kullan värinen lady Marta.Ensimmäisen oman koirani sain vuonna 2000, Cockerspanielin Rassel´s Entertainer "Ronja". Ronjan kanssa kokeilin myös tokoa, hieman agilityä ja jäljestystä yms.

Ronja oli luonteeltaan pieni tulinen pippuri, jolle ei isompikaan koira ruvennut ryttyilemään. Ronjassa oli todellista haastetta nimittäin se oli hyvin jääräpäinen ja teki kaikki asiat aina täydellä vauhdilla eikä siinä haitannut risut eikä männynkävyt...

Ronja oli aivan ihana koira ja oli ihanaa touhuta kaikkea kun intoa riitti yllin kyllin...Aina häntä heiluen Ronja oli valmis kaikkeen...Menetimme Ronjan vuosia sitten ja kaipaamme "pikku-pippuriamme" yhä kovasti.


Ensimmäinen kultainennoutaja meille tuli Finngreenin-kennelistä Elina Piipariselta. Finngreen Quite Surprise eli"Rasmus" tuli meille kesällä 2005.

Seuraavaksi perheeseemme tuli Finngreen Royal Ward eli "Leewi", 2006 myös Elinalta.

Ruuti (Finnhope Black Dynamite) englanninspringerspanieli tuli joukkoomme 2010 Jouluna ja on tuonut mukavasti energiaa ja sähäkkyyttä perheeseemme. Ruuti kun ei väsy millään hakemaan palloa tai esim. uimiseen.

Max (Finngreen Bit Of Heart )tuli meille kesällä 2015, ja on yhteisomistuksessa. Max on asustelee sijoitusperheessä Helsingissä.

Maxin tytär Aamu jäi meidän iloksemme D-Pentueesta 2017. Aamun tytär Lyyli 2020.

Lyylin tytär Wilda 2023.

Marta tuli meille Elinalta 2022

Olen suorittanut kasvattajakurssin marraskuussa 2007 .

Kennel-nimen Hill-Sealpup's ( Mäki-Kuutti tyttönimeni mukaan) sain huhtikuussa 2008 .

Nimi oli mielestäni osuva, koska kultaisennoutajan pennut ovat, kuin pieniä kuutinpoikasia.


Ensimmäinen virallinen Hill-Sealpup's pentue syntyi 20.5.2009.


Kasvatustyöni tavoitteena onkin kasvattaa terveitä, hyväluonteisia, kauniita koiria, jotka sopivat niin näyttöön kuin käyttöönkin kuin tietenkin perheenjäseneksi.

Pennut syntyvät ja kasvavat kotonamme ja tulevat tottumaan heti pienestä pitäen muihin koiriin, lapsiin ja normaali arkielämän ääniin. Pidän pentujen perheisiin yhteyttä vielä sen jälkeenkin kun pennut ovat lähteneet maailmalle, olen järjestänyt pentu-treffejä sekä tokon alkeiskursseja ja tietenkin olen aina käytettävissä jos jotain kysyttävää ilmenee ja haluan kuulla pentujen kuulumisia jatkossakin.

mistyn_pennut.php

Kultaiset ovat täyttäneet koko perheemme ja tuttaviemme sydämet,

ja tulemme varmasti jatkamaan tämän rodun parissa vielä pitkään...

Ilona 7v ja Max <3

ilona_ja_max.jpg

Kuva: Jonas Cuvas

Konsta 4v

konsta2.jpg

Kuva: Jonas Cuvas
Meidän perhe 2011: Marjo,Kimmo
&
Konsta,Ilona & Jesse

303948_10150361475456893_408759381_n.jpg